Ajan­kohtaista

MIIA SUOJALA DESIGN esittää: klassikot!

Kevään 2019 aikana esittelemme facebook-sivuillamme Miia Suojala Designin klassikkotuotteita. Kahden viikon välein julkaisemme uuden klassikkotuotteen - ensimmäinen klassikko on Jaana-poncho.  (04.01.2019)

POPUP JOULUPUTIIKKI JYVÄSKESKUKSEEN

Miia Suojala Designin PopUp JouluPutiikki avataan Jyväskeskukseen Jyväskylään 27.11.2018. JouluPutiikki on avoinna 22.12.2018 asti - ma-pe klo 10-18, la klo 10-16 ja su klo 12-16. Tervetuloa jouluostoksille! (11.11.2018)

SYKSY2018 - UUDET TUOTTEET VERKKOKAUPASTA

Syksyn Punavuori-malliston uudet tuotteet saatavilla nyt verkkokaupasta! Muistatahan, että verkkokaupan postituskulut ovat 0€! (29.9.2018)

SYKSY2018 - UUDET TUOTTEET VERKKOKAUPASSA LOKAKUUN ALUSSA

Syksyn Punavuori-malliston uudet tuotteet päivitetään verkkokauppaan lokakuun alussa. Tulossa kierrätyspuuvillamekkoja, farkkumekkoja ja -hameita,  merinovillaviittoja ja -jakkuja . Verkkokaupan postituskulut  0€! (17.9.2018)

 

 

seuraa instagramissa

seuraa Facebookissa

4 päivää sitten

Miia Suojala Design

Miia Suojala Design esittää: KLASSIKOT! 🌞
HELMI-VIITTA: Söpö pikku viitta vuodelta 2007. Mallistoon halutiin pikku viitta pienelle naiselle. Monet pienikokoiset naiset haluaisivat käyttää viittoja ja ponchoja, mutta he kokevat, että kangasta on liikaa ja vaate tuntuu liian isolta.Tämän takia suunnittelija ideoi söpön naisellisen pikku viitan. Helmi-viitta on valmistettu kahdeksasta palasta ja on kiinnitetty edestä virkatulla kukkarintakorulla. Kaavoituksen ansiosta viitasta jää vain vähän leikkuujätettä, joka on näin ollen myös ekologista. Helmi-viitta ei ole tällä hetkellä tuotannossa.
... Katso lisääKatso vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

5 päivää sitten

Miia Suojala Design
Näytä Facebookissa
·Jaa

3 viikkoa sitten

Miia Suojala Design

MIIA SUOJALA DESIGN esittää: KLASSIKOT! Kevään 2019 aikana esittelemme Miia Suojala Desigin klassikkotuotteita vuosien varrelta täällä facebook-sivuilla.
Ensimmäisenä on vuorossa Jaana-poncho. 😃👏
JAANA-PONCHO: Klassikkoponcho vuodelta 2006! Miia Suojala Designin ensimmäinen ponchomalli, joka suunniteltiin ensimmäisenä toimintavuotena. Poncho idea saatiin yksinkertaisesta neuloshuiviponchosta. Ideaa kehiteltiin eteenpäin ja suunnittelija halusi muotoilemalla tehdä tuotteita mallistoon ja unohtaa ehkä vähäksi aikaa vaatturin kaavoitusopit 🙂. Ensimmäinen Jaana-poncho syntyi kolmen protokappaleen jälkeen ja tämä osoittaa sen, että yksinkertainen idea vaatii usein monta protokappaletta ennenkuin lopullinen malli löytyy. Sittemmin ponchoa on valmistettu monenlaisista materiaaleista: villakankaista, pitseistä ja neuloksista. Poncho kaavoitetaan aina uudelleen uuden materiaalin ehdoilla - tuotekehitys menee koko ajan eteenpäin. Jaana-poncho on ollut yksi myydyimpiä tuotteita, joten sen takia se on pysynyt mallistossa kaikki nämä vuodet. Jaana-ponchoa voi käyttää sisävaatteena (ohuemmat materiaalit) tai kuten suunnittelija itse tykkää käyttää - "pörröinen bouclevillainen Jaana-poncho on mukava ulkovaate keväällä ja syksyllä pidettäväksi poolojen ja huivien kanssa."
... Katso lisääKatso vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa